Depozitare legume - fructe

Depozitare legume-fructe Ceres GroupLa sfarsitul anului 2016, venind ca o necesitate, nu doar a companiei noastre, ci a intregii zone, am finalizat constructia unui depozit de legume-fructe compus din patru camere de refrigerare, o linie de ambalare in saci raschel si birouri de unde se coordoneaza intreaga activitate a societatii noastre. Doua din cele patru camere de refrigerare sunt prevazute cu sisteme de ventilatie necesare, de exemplu, pentru pastrarea cepei. Camerele de refrigerare sunt monitorizate permanent din punct de vedere al temperaturii si umiditatii interioare.

De asemenea, parte din energia electrica necesara functionarii este asigurata prin intermediul unui sistem fotovoltaic de producere si stocare a energiei electrice. Proiectul a fost executat 50 % cu ajutorul fondurilor europene, restul fiind asigurat din fonduri proprii, valoarea totala a investitiei ajungand la 510 000 eur + Tva. Capacitatea maxima totala a depozitului este de 150 tone.

In vara anului 2017 compania noastra si-a creat propria retea de distributie legume-fructe, printre partenerii nostri numarandu-se, atat supermarketuri, retele de magazine locale, magazine de profil cat si magazine de cartier sau mici comercianti locali. Toata marfa ce face obiectul distributiei este obtinuta din productia proprie, achizitii producatori locali sau din colaborarea cu parteneri externi.

 

 

Depozitare legume fructe Ceres Group
Depozitare legume fructe Ceres Group
Depozitare legume fructe Ceres Group