Cum poți să îți construiești propriul solar de legume cu bani puțini!

02.06.2017    08:14    Articole generale    Ceres Group

cum-sa-construiesti-un-solar-cu-200-de-leiConstrucția unui solar sau a unei sere de dimensiuni potrivite pentru a satisface nevoiele unei gospodării nu presupune costuri însemnate. Este suficientă achiziția unor materiale pe care le găsiți la magazinele de bricolaj și ale căror costuri sunt între 200 și 400 de lei, în funcție de calitatea lor sau locul de unde le cumpărați. 

 

Sunt mai multe modele de sere sau solarii pe care le poți construi singur cu bani puțini, iar dintre cele care au fost deja testate în lumea întreagă, vă prezentăm un model care este ușor de ridicat.

 

Baza o reprezintă structura de lemn și folia de plastic pentru a acoperi solarul. Apoi mai aleți nevoie de mici elemente care să contribuie la stabilitatea și rezistența construcției care, atenție, nu se pretează la utilizare în scop intensiv, pentru comercializarea legumelor. Este un model de seră sau solar perfect pentru familiile care locuiesc la țară, care poate deja au o fermă de animale sau fac agricultură mare și care doresc să își asigure necesarul de legume sănătoase din producție proprie.

 

Mai multe imagini puteti gasi aici.

0